kraanwagen-vlaar-groep-benningbroek-grondverzetUw partner in grondverzet

Vlaar Grondverzet heeft alle kennis in huis als het gaat om groot- en kleinschalig grondwerk. Van de voorbereiding tot en met de complete afronding voor uw project gaan we voor 100% tevredenheid bij u als opdrachtgever. Uiteraard wordt hierbij gebruik gemaakt van de nieuwste machines en technieken, én ervaren mensen.

Waarvoor kunt u onder meer bij ons terecht?
Cultuurtechnisch werk
U zoekt naar de juiste inrichting, maar ook naar de optimale bodemgesteldheid voor bewerking, uw landbouwproduct of vee. Vlaar Grondverzet is uw ervaren partij in landverkaveling. Wij egaliseren het perceel, graven watergangen en herprofileren de grondslag.

Bouwsector
Of het nu om huizenbouw, veestallen of bedrijfsgebouwen gaat: wij verzorgen het complete grondwerk voor u.
Na de bouw is de inrichting van het terrein en de infrastructuur van belang. Vooral in nieuwe wijken, kantoorgebieden en op industrieterreinen bepaalt dit de toegankelijkheid en de aanblik. Vlaar Grondverzet helpt u met de infrastructuur, terreinverharding en straatwerk.
Ook bij bestaande bouw kan herinrichting een verbetering zijn. De benodigde materialen leveren wij zelf aan. Voert u het werk zelf uit? Ook voor alleen de materiaallevering kunt u ons benaderen.

Groensector
Vlaar Grondverzet verzorgt alle voorkomende werkzaamheden voor en biedt ondersteuning aan de groensector. U kunt denken aan de reconstructie van stedelijk groen, de levering van materieel ten behoeve van bomenkap, frezen en verwijdering van boomstobben.

Verhuur machines voor grondverzet
Beschikt uw bedrijf niet over de juiste machines, omdat u steeds te maken heeft met verschillende opdrachten? Vaak is het daarom in de weg- en waterbouw aantrekkelijker om per project de juiste machine(s) te huren. Vlaar Grondverzet heeft een modern machinepark. Wij bedienen u graag van advies. Zo werkt u met de meest geschikte technieken en heeft u geen omkijken naar onderhoud.
De graafmachines voor alle grondverzetwerkzaamheden zijn breed inzetbaar, van 1.5 tons tot en met 22.50 tons. Het betreft hier zowel mobiele als rupsgraafmachines. Uiteraard kunnen de machines met alle hulpstukken naar wens worden geleverd. Ook kunt u bij ons terecht voor transportmiddelen, zoals rupsdumpers en dumpers. Alle machines zijn beschikbaar voor de verhuur.

Milieuverantwoord ondernemen
Uiteraard voldoet het machinepark aan de Europese standaarden voor CO₂-uitstoot tot en met Tier 4. Wij nemen milieuverantwoord ondernemen serieus. Ons bedrijf is VCA* en ISO9001 gecertificeerd voor alle werkzaamheden als grondverzetbedrijf. Uw garantie voor een veilig en efficiënt resultaat.