De Vlaar Groep: uw partner in GWW, loonwerk en transport
In onze sector komt u vele werkzaamheden tegen. Veelal gaat het om loonwerk, grondverzet en transport. Om bouwputten uitgraven, grondverbetering en reconstructie. Om watergangen graven en verkavelingwerkzaamheden.

Wij werken voor bedrijven en (overheids)instellingen in de GWW, de groensector en de agrarische sector. Wij bieden een brede dienstverlening in alle voorkomende werkzaamheden in grondverzet en loonwerk, wegenbouw, transport en waterbouw.

Machines inzetbaar voor u én door u
Heeft u machines nodig ten behoeve van uw project of opdracht? Wij hebben een compleet aanbod. Dit varieert van graafmachines en vrachtwagens tot tractoren en containers. Ze zijn inzetbaar en te huur voor alle voorkomende werkzaamheden.

Materiaallevering en grondafvoer
Wilt u grond aanvoeren of afvoeren? Voor de levering van grond, zand en alle benodigde materialen en producten voor de GWW en de groensector bent u bij ons aan het goede adres. Andersom kan ook: wij verzorgen desgewenst de afvoer van al uw afvalstromen. Zelf een container huren is mogelijk via onze Containerservice.

Verontreinigde grond
Heeft u te maken met verontreinigde grond of bent u verplicht tot bodemsanering? Wij zijn hierin gespecialiseerd en gecertificeerd. Dit garandeert u de benodigde veiligheid en een effectieve werkwijze volgens de juiste protocollen.

Strakke planning
Bij elk project worden uw wensen besproken en vastgelegd. Dit betekent dat u ervan op aan kunt dat alle werkzaamheden volgens een strakke planning verlopen. Eventueel in samenspraak met andere door u ingezette partijen.

Persoonlijk contact, efficiënte aanpak
De Vlaar Groep doet uiteenlopende projecten voor overheden en gemeenten, instellingen en bedrijven. Wilt u persoonlijk advies over werkwijze, planning en aanpak voor uw project? Wij denken graag met u mee, zodat de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk verlopen.

Overzicht en duidelijkheid
Wij zorgen voor overzicht en duidelijkheid. Dit vindt u terug in onze geleverde diensten én in de facturering. U ontvangt een gespecificeerde factuur op basis van geleverde dienst. Ook krijgt u elke week de kosten per gewerkte dag door. U weet zo exact waar u aan toe bent!